Notice: Undefined index: og_type in /home/buchetino/public_html/cache/smarty/compile/f6/78/98/f6789858648bae334664d2a5301d5097c5449cf3.file.psograph.tpl.php on line 38

Notice: Trying to get property of non-object in /home/buchetino/public_html/cache/smarty/compile/f6/78/98/f6789858648bae334664d2a5301d5097c5449cf3.file.psograph.tpl.php on line 38

Search on blog

Information

Manufacturers

No manufacturer

Our stores

Our stores

NON-STOP BUCHETINO waiting in Bd.Mircea Voda 34

Suppliers

No supplier

Sergiu Hanca intre doua mari iubiri

Published : 08/06/2017 14:47:05
Categories : La BUCHETINO ! , VORBESTE LUMEA

Sergiu Hanca intre doua mari iubiri

Sergiu Hanca este, in acest moment, cel mai in voga jucator al lui Dinamo. Jucatorul se anunta a fi titular incontestabil in Echipa Nationala. Apropiatii vedetei sustin ca succesul de pe teren se datoareaza in principal femeii pe care o are langa el, superba Andreea Hanca. Tanara la ajutat sa fie echilibrat in viata de zi cu zi si a fost alturi de Sergiu in cele mai grele momente.

Exclusiv pentru magazinul de flori BUCHETINO, Sergiu Hanca ne dezvaluie cateva din secretele care il fac astazi atat de fericit si implinit. Fotbalistul ne-a dezvaluit ca este extrem de indragostit de Andreea. Acesta a cunoscut-o pe Andreea in urma cu multi ani in Targu Mures. Povestea lor de dragoste este una unica si fara sfarsit, sustine fotbalistul. Asa ca in anul 2016 Sergiu Hanca sa hotarat sa ii ceara mana. In luna Mai al anului a  avut loc cununia civila, in  Bucuresti iar la cateva luni distanta a avut loc nunta, una fastuoasa, selecta si cu mult bun gust!

La ceremonia religioasa Andreea Hanca a aratat pur si simplu mirific, in rochie alba de printesa din voal si crinolina. Buchetul miresei a fost ales cu bun gust, fiind realizat din trandafiri rosii ce semnifica iubirea pura. De asemena nici Sergiu nu s-a lasat mai prejos si a punctat, intr-un cosum de culoare neagra, simplu si elegant.

Pe data de 2 Mai Sergiu Hanca ne-a calcat pragul si ne-a vorbit despre aceasta frumoasa si emotionanta poveste de dragoste. Timid din fire dar cu zambetul pe buze ne-a spus ca are planuri foate mari atat cu Dinamo cat si vise foate mari in ceea ce il priveste viata perosnala.

Tot ce mai putem face  este sa ii uram succes atat in "relatia" de pe teren alaturi de echipa Dinamo cat si in viata de familie alaturi de Andreea Hanca. 

Comanda online cutii cu trandafiri, buchete de lux, aranjamente florale de lux, buchete de flori si noi trimitem florile in cel mai scurt timp persoanei iubite. Buchetino, florarie de lux non stop Bucuresti! 

Share this content

Add a comment

 (with http://)