HENNESSY PARADIS 0.7L

New product

10 Items

5 000,00 lei tax incl.

More info

Hennessy Paradis deschide porţile spre o dimensiune unică, elegantă şi sofisticată a coniacului de cea mai bună calitate, răsfăţând pur şi simplu simţurile. Denumirea sortimentului creat în anul 1979 este inspirată de secţiunea cramei unde sunt păstrate cele mai vechi şi rare eaux-de-vie ale Casei. Sortimentul îşi dezvăluie elegant caracterul său extrem de delicat şi catifelat, alcătuit din mai mult de 100 de eaux-de-vie învechite pe o perioadă cuprinsă între 25 şi 130 de ani. Master Blender-ul Maurice Fillioux s-a jucat practic cu această individualitate paradoxală, proaspătă şi opulentă în acelaşi timp, pentru a contura un coniac inedit şi sofisticat, de o puritate fantastică.

Notele degustării:

Miros: Note delicate de flori, în special iasomie şi caprifoi, care se împletesc armonios cu tonuri de fructe de pădure roşii şi accente condimentate.

Gust: O succesiune seducătoare de arome perfect echilibrate, unde se remarcă note de miere, fructe glasate, dulceaţă de trandafir, petale uscate de trandafir şi condimente.

Finish: Persistent, proaspăt şi profund.

Culoare: Ambră.

Reviews

Write a review

HENNESSY PARADIS 0.7L

HENNESSY PARADIS 0.7L